Speck Selection
Náš špek pochází z výběru ze stehen, které přicházejí zpracované a okořeněné podle rodinné receptury Pfitscherů.
Zraje minimálně 24 týdnů.
Špek tedy chutná velmi jemně.
Kaminwurzen
Kaminwurzenové jsou typická specialita Jižního Tyrolska. Tradičně musí být vyrobeny z hovězího a vepřového masa, které je jemně kořeněné. V malém poměru se přidává i zvěřinové maso.
Kaminwurzen získávají svou chuť právě uzením bukovým dřevem venku v přírodě.
Pancetta Alto Adige affumicata
Uzená slanina je pro pravá pochutina pro znalce uzenin.
Je velmi jemná i když má vyšší obsah tuku, což je pro tento produkt velkou výhodou. Dle tradice se opravdu rozpouští v ústech.
Prosciutto cotto
Na prosciutto cotto máme Náš originální recept je založený na velmi aromatickém koření. Šunka je vařená v páře, která jí dodává nezaměnitelnou vůni.
Pfitscher šunka je bez laktózy, bez lepku a fosfátů.
Würstel
Würstel Frankfurter je tradiční výrobek z hovězího masa Alto Adige, charakteristický svou skvělou chutí doplněnou o jemnou pikantnost.
Meraner znamená "Merano": párek ze směsi vepřového a hovězího masa. Má starověký Jihotyrolský původ. Jeho chuť je příjemně zauzená.
Tento párek je šéf mezi párky a je slavný a milovaný.
Salami
Naše salámy jsou z vepřového, srnčího, kamzího, jeleního i kančího masa.
Mají velmi aromatickou ale příjemnou chuť. Vyrábějí se dle starých receptur. Při výrobě jsou použity tradiční ingredience, které zaručí tak skvělou specifickou chuť.